Monster

Don't want to turn off the light
hope someone hears me tonight.
I know there's a snake in my bed
eating its way through my head

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's to gain.
Show me there's a way to beat the monster
take me, make it go away.

I'm trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I've got no place to hide,
God knows the times that I tried

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's to gain.
Show me there's a way to beat the monster
take me, make it go away.

Hold me, tell me everything's to gain.
Show me there's a way to beat the monster
take me, make it go away.

Ooooooooh, oooooooooh, ooooooooooh, ooooooooooh.

I want to be normal, I want to feel safe.
Waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light.
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's to gain.
Show me there's a way to beat the monster
take me, make it go away.

Hold me, tell me everything's to gain.
Show me there's a way to beat the monster
take me, make it go away.



Jag undrar hur det skulle kännas...

... att ha en bästa vän. Jag kan inte svara på den frågan. Det är därför jag inte vill ha en pojkvän som är min bästa vän eller en bästa vän som blir min pojkvän, då förlorar man båda i samma veva när det väl tar slut. Men nu kan man ju konstatera att inget utav det exicterar för närvarande, och antagligen under en bra tid framöver, så det är väl bara att ta så att säga. Inte konstigt att jag stänger av verkligheten så pass ofta. Den här jävla ensamheten. Men jag kan ju inte supa bort all tid, det vill jag inte. Men hur jävla svårt ska det vara?! Det är åt helvete med allt egentligen. Du ser hur jävla snabbt allt svängen nu va? Jag vill inte. Jag vill fan inte. Och jag vill inte ha ont i magen heller!


Broken

Till sist fick jag då igång datorhelvetet. Det tog en jäkla tid och jag var nära att ge upp minst ett par gånger, men sen så gick det ju i alla fall. Jag skulle ju lyssna igenom Broken med han Bruce Dickinson. Hemma hos mamma kom det ju inte på tal. Min ungsta syster är en konstig prick, för henne får man inte lyssna på någon musik som jag tycker om i princip. Bandit funkar inte alls och hon är några år för ung för Harrys eller Anchor. Det skulle vara Ebba Grön som funkar. Det var en härlig period när hon gick runt på pappas jobb och sjöng på 800 grader. Hon kan väl inte ha varit mer än 6-7 år. Jobbarkompisarna gillade det också. Men nu funkar alltså inte den musik som jag lyssnar på alls (undantag finns givetvis). Broken funkade väl de två första raderna, sen blev det stopp direkt med byte till Cooler than me (det är lite skrämmande att jag minns manmet, men hon har ju nynnat på den konstant). Jag ska inte uttrycka mig om den, med risk för att säga något galet. Men nu har jag alltså lyssnat på Broken. Till slut. Jag gillar den. Visst gör jag det. Men jag måste nog lyssna mer på den innan jag kan kalla den min. Om jag kan kalla den min. Det känns fortfarande som att jag tar den, även om jag inte gör det. Det är lite synd att jag inte kom på den själv, men det är ju lite svårt med en låt som man aldrig har hört innan. Men något säger mig ändå att jag är mer Snuff eller Monster. Fast det måste vara en låt som man blir lite upphöjd av istället för sänkt. Snuff och Monster gör båda ont i magen, men hur peppad blir man egentligen av det? Nej, jag ska ta och lyssna mer på Brokej för det var ett jävla bra förslag! Sen ska jag erkänna att jag får ont i magen av Halo och If I Could Fly också, men det är av anra anledningar. Och för att verkligen inte glömma Angel. Men återigen så är det en annan anledning. Jag måste verkligen sluta få ont i magen till så mycket. Det är ju inte diagnos-ont-i-magen, det är ångest-ont-i-magen. Sån magvärk som man inte vill ha. Visserligen, vem vill ha ont i magen, men jag tror ändå att jag föredrar Alvedon eller Ipren istället för Atarax.  Men nu var inte magont grejen, utan en låt. Det ska kännas, men det ska inte behöva bli till ångest. Sådant har jag så att det blir över av i vilken fall som helst. Men som sagt, jag ska lyssna mer på Broken. På Bruce Dickinson överlag. Det kan nog vara bra.
Jag har förresten lyssnat på Call to Arms också, kände iogen den där textbiten direkt. Likaså med Swords In The Wind, så den ska jag också lyssna på.

Jisses, jag som inte skulle skriva mycket alls. Jag misstog mig visst.

Det var trevligt att vara med Ziggy idag i alla fall. Hon påpekar alltid hur rolig jag är, det är lite kul. Och tydligen så tycker hennes pappa att jag är rolig också. Rätt latjo. Lite skumt att han kallar mig för Challe, men vill han det så ska han få det. Sen får vi ju hoppas att Ziggys bror har hittar sin kavaj nu också, det vore ju rena rama katastrofen annars. Men jag ska säga att jag tycker att Ziggys pappa är en rolig prick han med, så det är väl ömsesidigt. När Ziggy har sovit över här och vi har lagat käk och kollat pangrullar så får jag nog försöka sova över hos henne också. Om det är okej alltså. Men det borde det nog vara. Tydligen så tycker hennes pappa att det är häftigt att jag tar sprutorna så offentligt, så han missnöjer nog inte om jag kommer över och hälsar på. Det kan ju bara få bli en kväll annars, det vore nog lika trevligt det. Men vi får se vad som blir av.
Jo just det, även Ziggy sa att jag är en bra människa, så jag får nog lov till att tro på det nu. Jag får ta och banka in det i skallen och hoppas på att det fastnar.

Nu får det nog vara allt för nu. Annars kommer jag bara på en massa annat pladder. På fredag blir det i alla fall Torget med Salomon. Lite skitsnack om Birger (han heter så nu, Birger-Åke), det kommer bli gött mos.
Men visst ja, allt för nu.

Varför säger jag inget? För att det int...

Varför säger jag inget? För att det inte finns något att säga, i varje fall inte nu, inte så här. Varför jag är tyst inför dig? Därför att du är tyst inför mig. Det är tomt, det ekar. Det är ensamt, och nog är det ledsamt. Om du är tyst inför mig kommer jag att fortsätta vara tyst inför dig. Men vilken fruktansvärd lång tid det ska ta att få in en bröllopstårta, nåt så fasligt. Men kom ihåg det, tystnaden. Kärleken skär djupa sår och en bladlös kniv utan skaft hugger hårdare än en med. Just nu vill jag ju helst vara i en bastu i skogen. Just nu vill jag vara med dig. Gråt inte älskling, dina tårar är mina och jag kan inte just nu. Gråt inte, och minns att jag låter kärleken skära djupa sår, men utan dig inget rött. Utan dig, inget jag. Men jag säger fortfarande inget. Ge mig min bastu!


Jag lyssnar på Angel nu. Och jag får en ...

Jag lyssnar på Angel nu. Och jag får en sån fruktansvärd ångest. Det kryper under huden, jag skakar utav bara helvete, jag får svårt att andas. Det gör så fruktansvärt ont och jag har bara en enda tanke i huvudet. Sedan inser jag vilket stort skämt jag måste vara för att det river och sliter så jävla mycket. Jag vill inte. Det svider i ögonen. Men mest av allt gör det så fruktansvärt jävla ont. Hjälp.


Misstolkning

Jag är så jäkla duktig på att misstolka saker, missuppfatta dess innebörd och allt vad man nu kan lyckas göra. Få för sig saker som inte är, sådant som inte finns. Det är jag jävligt bra på!
Vi bor ju till exempel inte i vatten. Det kom jag på när jag reste mig ur soffan en dag. Yahoo, det är ju vatten här! Nej, det är det inte, inte nu. jag har för sjuttsingen inte badat än i år. Varför? Du ser hur efter jag är ibland. Jag brukade bada i april, men det var ju inte skönt. Men jag hann i alla fall innan Charlie. Det var innan jag blev Charlie alltså.
Och du ser igen, nu kommer det bara ut en massa blubb. Intresseklubben antecknar. Men nej, jag ska inte vara sån. Positivt var det ju. Tänk positivt och inte snacka skit om mig själv. Kom ihåg det.
Jag ska nog ut jag med nu. Ner och titta på vattnet blir det nog. Innan det blir filmkväll. Kanske tittar det upp lite flygfiskar igen, det vore ju en fin grej. Jag gillar vattnet, jag känner mig avslappnad där. Lugn. Och om några veckor ska vi ut i skärgården också. Hoppas tiden dit går fort men tiden där sakta. ja, det hoppas jag.

Ja, alltså, jag vet inte

Jag har inte varit någon fena på att vara aktiv och uppdatera under den senaste tiden (den senaste månaden tror jag det blir). Det kanske är någon som har märkt det, jag vet inte riktigt. Jag har egentligen inget att skriva nu heller. Inget som jag direkt känner att jag måste få ur mig i varje fall. Det går ju lite så i omgångar, antingen så skriver jag eller så skriver jag inte. Nu är det nog ett inte-tillfälle. Eller också ett väldigt litet tillfälle, jag vet inte riktigt som jag sa. Det är så mycket som snurrar omkring men ändå inget som jag direkt kan få ut. Inte nu.
Men jag tänker på studentfesterna och att jag aldrig kommer att ta studenten själv. På min lagomt överpackade gammelmoster som bara sluddrade och knappt kunde gå men som ändå hade sin charm. På kanylen i armen och sjukan imorgon, på den nya kanylen som jag ska få och på den kanske framtida pumpen. På att jag måste gå på stan imorgon och åka kommunalt fast jag verkligen inte vill det. Jag vill inte, okej? Fy. Jag borde kolla på film och läsa istället, har ju fortfarande den där skräckfilmen som jag inte är helt igenom och två komedier. De ska tillbaka på tisdag, så jag borde lägga på ett ryck.

Och sen kan jag bara konstatera att jag aldrig i hela mitt liv har gjort en egen kopp kaffe!

Förutom det så ligger jag ju bara en jäkla massa efter på de flesta punkter. Jag har inte en skrivit något om konserten. Eller födelsedagen eller vad som helst egentligen. Men jag vette fan om jag orkar. Så roligt är det inte. Jag tror jag föredrar att läsa istället. Jag har gillat det som jag har läst på sista tiden väldigt mycket. Riktigt mycket. (Självklart kom jag ju på något som jag ville skriva om, men det glömde jag ju bort lika snabbt.)
Men ja, det får vara det för nu. Hej.

RSS 2.0