Att komma igång

Det är så fruktansvärt svårt att komma igång med saker och ting nu för tiden. Pluggandet framför allt, till och med diskandet är lättare. Det är det där startskottet, knuffen över tröskeln, det är bara så in i vassen svårt. Jag hoppas verkligen att jag får ADHD eller ADD som fastställd diagnos snart så att jag kan få en lämplig medicin som hjälper mig över startlinjen. Och antagligen drar mig över mållinjen också.
Men nu har jag sagt att jag ska plugga, så då ska jag tamejtusan göra det också. Lite i taget. Det får bli "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva" idag. Den av Ann Heberlein. Frivillig bok, sedan en artonhundratalsroman och tillsist Kafka's "Förvandlingen". Men en sak i taget, eller en bok i taget. Sen måste jag ju köpa "Förvandlingen" också, för "Doktor Glas" har jag ju redan. Som artonhundratalsroman då.
Men men, plugga nu. Eller möjligtvis en promenad först för att rensa huvudet, vi får se.

Ciao.
// C

Och just det...

... Jag sa ju att jag inte riktigt kände igen mig själv. fast jag gillar det ändå på något sätt. Från förra fredagens kryssning med mamma och syrran.

...


























Och bara för att hon är hon, syrran också. Hon är ju grym egentligen.

...











Så var det fredag igen

Precis. Fredag igen, och återigen den konstiga känslan. Den som jag inte riktigt kan förklara. Den som gör mig både svag, trött och pigg på samma gång. Den som jag inte ens borde förklara med risk för att, för att, jag vet inte. Och just därför borde jag skaffa en vanlig klassisk inbunden dagbok, vissa saker bör man hålla för sig själv.
Som varför jag inte fixade hela testet hos psykologen och höll på att bryta ihop. Eller som att jag inte riktigt känner igen mig själv i spegeln nu. Hoppas att medecinen blir bättre snart. Och att jag får ett hum om vad hon menade med hela Borderline-grejen. Det stämde ju, det sa hon själv.

Jag fick lite råttgos imorse (tidigare idag i alla fall), så det blir lite bilder nu istället. Om jag hittar rätt bilder, det var många.




...

Råtta <3


...

Råtta <3


...

Råttor <3


...

Råttor <3

...

Råtta i hängmatta <3


Kanske dags att ta en promenad nu, för att rensa huvudet. Vi får se.

Here we go again...

Abilify'n börjar få samma effekt som förra veckan. Först en extrem trötthet i hela kroppen, framför allt huvudet, som sedan byts ut mot en mer hyper känsla, ett krypande under huden. Är ännu mer okonsentrerad och ofokuserad nu är innan, och jo just detr, jag kan knappt sitta still. Det kryper verkligen i benen, saker inunder huden liksom, något som vill ut. och nu kan jag inte göra som jag brukar vid sådana tillfällen, eftersom det sitter i på ett annat sätt och mer eller mindra konstant, så jag måste typ hoppa, ut och gå eller röra på benen i ett. Och det håller på att göra mig tokig. Hur får man någon att inse att midjan och uppåt är mentalt slutkörd medans benen vill ut på marathon? jag som knappt kan springa. Jag får inte bli ännu mer galen än vad jag redan är, vill inte bli mer ensam, skrämma bort alla..
Bit ihop nu, kom igen!


...

Ängla




...

Och råttburen som klar. Kass bild dock.

Kaninbajs, råttgos och rivmärken

Jag har, se på fan, faktiskt hunnit med en del grejer idag, det trots att jag vaknade så sent. Eller nej, det är inte sent för mig, det är tidigt om jag vaknar innan 11.50 (Man måste vara uppe då för då börjar ju Sjunde Himmelen, gillar verkligen den serien.). Jag vaknade ju egentligen runt 9.00, men då sa kroppen, eller om det var hubudet, emot, så då somnade jag om ett par timmar. Minns dock ett skumt sms från Ziggy om någon gubbe som ropade om henne eller nått.

Men ja, en del grjer har jag fått gjort. Och fått. Har städat ur kaninburen, därav kaninbajset. Den får stå och lufta ett tag medans jag drar ner till före detta mellanvården, Neuropsykiatriska enheten Väst¨som det så fint heter nu, och under tiden får Ängla vara fri i köket, med skivan framför dörren så klart. Dock är det rätt halt på köksgolvet, så det blir nog inget race direkt. Hon sitter mest stilla under bordet och stolarna i alla fall. Men jag borde nog ta och skura av och sen lägga ut en matta, bara om ifall att.

Har även haft en stunds mys och fotografering med råttorna. Eller råttorna och råttorna, Oddball och Ginny för att vara exakt. Eller om det var Luna istället för Ginny, tittade inte jätte noga. Det var ju i alla fall av den lilla roan-krabaten som rivmärkena kom ifrån. Ingen utav de fyra systrarna är jätte bekväma i att plockas upp, ävn om det är mycket bättre nu än precis när de kom, för att inte tala om kvällen innan. handryggen har en hel del små ärr sen den kvällen.
Måste ta och kolla närmare på Bull's sår på magen för att se om det är läkt nu och Harry's (Ja, hon är en hona. Med en blixtformad bläs.), eller om det kanske var Lilly, svans senare, hon verkade ha fått en reva. Men det får bli senare, nu måste jag pipa iväg.

Ciao Bella.

Meducin

Jag har klarat mig riktigt hyfsat idag med tanke på att jag började ta Abilifyen idag igen. Hoppas för guds skull att det inte blir värre imorgon, så att det inte blir som sist. Då får jag ut och kuta till någon snabb musik, och aldrig att jag kommer lyckas sitta still på lektionen imorgon. Om det nu är någon lektion. Lov i Svenskan, så då borde väl rimligt nog hela skolan ha lov. fast Historian hade vi ju faktiskt lov i förra veckan, eller så har han kladdat ner fel på schemat. jag får ta och ringa krister eller dubbelkolla med Joakim. Oavsett så måste jag verkligen komma igång med pluggandet igen. Men nu är det sova som gäller först och främst, kanske lite pluggande som godnattsaga, men den chansen är rätt liten. Har ett, eller rättare två, stycke bok att läsa till Svenskan också, så det börjar bli lite knapert om tid. Jäklar alltså.
Men nu kickar snart Propavanen in, så jag ska ta och natta innan jag slocknar i soffan. Bättre med soffan än badkaret i alla fall, även om vattnet var varmt och skönt.

Nåväl, natt natt. Vackra drömmar.

Snabbpromenad

Det blir inga höjdarbilder med mobilkameran ute i mörkret, men är det allt man har för stunden så får det duga.
När jag är mer pepp på att ladda upp bilderna från den riktiga kameran så borde det bli bättre. Det är i alla fall vackert ute även om det inte syns.

...





Och sen när man kommer in efter en rask sväng igen, då kan man se ut så här.

...


Och nu blir det Johan Falk. "Man ska fan inte knarka om man redan är dum i huvudet!".

Babynoja

Jag har tänkt en del på Jane. Var nog för taskig mot henne. Det var inte alls min mening, jag blev bara så fruktansvärt ledsen och avundsjuk.

Hur gör man när man som "ensamstående" med svårigheter till att bli gravid verkligen vill ha barn?

Ska inte säga för mycket om det. Mer än att jag blir otrolig ledsen när jag hör eller ser någon, framför allt i min ålder, som ska ha barn. Men mest är jag nog ledsen över att jag inte vet om jag någonsin kommer kunna få barn eller ta hand om ett. När jag misslyckas så med mig själv när jag faller.


...

Finaste <3


Är det okej att bli rädd för rädslan och ledsen över densamma?




Vill ta ett bad och slippa tänka för ett tag, bara förvinna och beblandas med ångorna för ett tag, men badkaret är upptaget av delar från honornas bur och inredning.
Får vänta tills senasre ikväll och kanske ta en promenad fram tills dess Johan Falk. Nu brukar jag inte följa Johan Falk precis, men eftersom han Joel Kinnaman är med så måste jag ju bara ta och kolla.


med burinredning


Ny blogg

Jag tänkte att jag skulle försöka mig på Blogg.se som bloggportal istället för Bloggagratis.se, numera Bloggplatsen.se. Då jag begriper mig på denna lite mer än Bloggplatsen så tänkte jag testa.

Min tidigare blogg kommer att finnas kvar med alla gamla inlägg; http://bethstankevals.bloggagratis.se/
Min fontänhusblogg, http://fontanhusetstoraskondal.blogg.se/ , finns också kvar men har inte uppdaterats på evigheter.

Detta ska vara en avslappnad blogg för min egen skull, inte för någon annan. Men när jag kommer igång med avslappnadet är en annan femma.
Om jag bara kunde komma på hur fan man länkar också...

Jag gillar Best of the Beast-plattan jävligt bra förresten. Som bästa låt måste nog två styckna komma på delad plats; Fear of the Dark och Virus.

RSS 2.0